Wie zijn wij

Uw aanspreekpunt

Wij zijn het vaste aanspreekpunt voor u en de Belastingdienst. Met onze jarenlange ervaring als belastingadviseur helpen wij u graag verder. We verzorgen de btw teruggaaf op uw zonnepanelen, beantwoorden uw vragen en zijn de schakel tussen u en de Belastingdienst.

Wie zijn wij?

ZonnepanelenBTW is een belastingadvieskantoor, gespecialiseerd in de belasting aspecten van (duurzame) energie, waaronder zonnepanelen. Onderdeel van onze dienstverlening is het terugvragen van de btw op zonnepanelen voor particulieren. Wij waren het eerste kantoor in Nederland, vanaf oktober 2013, die met de btw teruggaaf service dienstverlening is gestart. Wij hebben inmiddels voor duizenden klanten de btw teruggaaf naar tevredenheid verzorgd.

Daarnaast adviseren wij met name zakelijke relaties over de fiscale aspecten rondom het thema energie.

Drijvende kracht achter ZonnepanelenBTW zijn 2 duurzame initiatiefnemers, met een achtergrond als btw-specialist met ruime ervaring en maatschappelijk ondernemer. Tezamen zijn zij in staat om ambtelijke taal en wet- regelgeving te vertalen in begrijpelijk Nederlands en concrete acties. Ons doel is om onze klanten een duidelijk, helder en eerlijk beeld te geven van de mogelijkheden die de Nederlandse btw-regelgeving biedt. Uiteraard met als inzet het beste resultaat te behalen!